top of page

Bitdefender získal 100% hodnocení ve 2 nezávislých testech AV-Comparatives

1.místo obsadil ve dvou hlavních kategoriích komplexního testování nezávislou analytickou firmou AV-Comparatives.

Bitdefender, světový leader v oblasti kybernetické bezpečnosti, který chrání více než 500 milionů systémů ve 150 zemích, obsadil 1. pozici ve dvou hlavních kategoriích komplexního testování nezávislou analytickou firmou AV-Comparatives. V obou dosáhl 100% skóre.

Bitdefender zvládl nový "Attack Test", který vůbec poprvé provedla společnost AV-Comparatives, postavený na využití schopností detekce matice MITER a identifikaci TTP.

Společnost AV Comparative přidala do svých testů pro druhou polovinu roku 2019 test Enhanced Real-World Test, který měří ochranu před pokročilými přetrvávajícími hrozbami. Nový test byl požadován CISO, kteří jej považují za zásadní nástroj při určování, jak nejlépe chránit majetek společnosti.


Bitdefender a jeho business řešení se tradičně umísťují při nezávislých testech na špičce. Nejnovější výsledky testů Real-World Protection a Enhanced Real-Protection Protection tak pouze posilují už tak silnou pozici společnosti na trhu s kybernetickou bezpečností.

Výsledky zdůrazňují schopnost podnikového řešení GravityZone chránit systémy v jakémkoli scénáři, ale co je důležitější... při každodenním používání. Produkt může blokovat sofistikované útoky, kterým společnosti denně čelí, včetně bez souborových hrozeb a exploitů.


Bitdefender také získal certifikaci AV-Comparatives „Advanced Threat Protection“ pro podnikové produkty. Test, zahrnující Bitdefender Endpoint Security Elite, byl spuštěn na Windows 10.


Získat certifikaci AV-Comparatives „Approved Business Product“ znamená, že produkty musí získat alespoň 90% hodnocení z Real-World Protection Test (tj. v průběhu 4 měsíců), s méně než 100 falešnými poplachy na jakémkoli čistém softwaru / webových stránkách (a s nulovým falešným poplachem na běžném obchodním software).

11 zobrazení0 komentářů
bottom of page